Enfocus

Enfocus, een EskoArtwork bedrijf, levert modulaire en betaalbare tools om gedurende de gehele productieketen de kwaliteit van opdrachten te waarborgen.

Enfocus

MacManiac is trotse Enfocus Gold Partner

Enfocus Gold partner

Innovatieve oplossingen verbeteren de communicatie tussen ontwerp en productie terwijl de productiviteit en voorspelbaarheid worden vergroot door middel van het automatiseren van vaak terugkerende taken. Stapsgewijze toepassing vergroot de toegevoegde waarde dramatisch zonder dat de gebruikers geforceerd hun werkwijze moten aanpassen.

De meest bekende producten zijn:

Pitstop Pro

PitStop Pro biedt u alles wat u nodig hebt om snel en betrouwbaar PDF-documenten te preflighten en bewerken. Met deze plug-in controleert u PDF’s systematisch en grondig op alle mogelijke problemen en beschikt u over de tools om de bestanden in enkele seconden te bewerken en corrigeren. En dat zonder dat u uw vertrouwde Adobe Acrobat omgeving hoeft te verlaten.

Pitstop Server

De onmisbare applicatie voor preflighting en automatische correctie van grote aantallen PDF’s in workflows zonder toezicht.

Switch

De Enfocus Switch productfamilie stelt u in staat om tijdrovende manuele taken te automatiseren, waardoor de efficiëntie verbetert en u zich kan focussen op uw echte taken.

Connect YOU en Connect ALL

Enfocus Connect is verkrijgbaar in twee edities: Connect YOU, een editie voor persoonlijk gebruik, en Connect ALL, een editie voor bedrijven die samenwerken met veel externe klanten. In beide edities wordt de Connect toepassing gebruikt om Connectors te definiëren en te maken. Connectors zijn gebruiksvriendelijke applets op het bureaublad die álle benodigde technologie bevatten voor optimale PDF-aanmaak, PDF-preflightcontrole en jobaanlevering aan externe locaties.

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.