Wacom

Wacom bedient een breed scala aan creatieve klanten over de hele wereld van films en animaties, auto-design en manga. Wacom ondersteunt ook toonaangevende ondernemingen in medische, educatieve en financiële services, alsmede toonaangevende IT-partners met innovatieve technologieën en oplossingen voor gebruikersinterfaces.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Wacom’s visie is om mens en technologie dichter bij elkaar te brengen met natuurlijke interface technologie. Daarmee is de onderneming de leidende fabrikant geworden van pentabletten, interactieve pen displays en digitale interface oplossingen. De geavanceerde technologie van Wacom’s intuïtieve invoerinstrumenten wordt wereldwijd gebruikt voor het creëren van de meest opwindende digitale kunst, film, speciale effecten, mode en vormgeving en voorziet zakelijke en thuisgebruikers met de vooraanstaande technologie om hun persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen. Miljoenen consumenten gebruiken de draad- en batterijloze, drukgevoelige pentechnologie.

De onderneming biedt haar producten ook als OEM soluties aan leidende fabrikanten die groeiende markten bedienen. Wacom’s interface technologie, genaamd Wacom Feel IT Technologies, wordt eveneens aangeboden als een geïntegreerde oplossing voor strategische partners. De meeste fabrikanten van tablet PC’s rekenen op de geavanceerde kenmerken van betrouwbaarheid van het merk voor het leveren van een superieure user interface ervaring.

Bel voor meer informatie: +31 (0)76 5044044