Wacom

Wacom bedient een breed scala aan creatieve klanten over de hele wereld van films en animaties, auto-design en manga. Wacom ondersteunt ook toonaangevende ondernemingen in medische, educatieve en financiële services, alsmede toonaangevende IT-partners met innovatieve technologieën en oplossingen voor gebruikersinterfaces.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Wacom’s visie is om mens en technologie dichter bij elkaar te brengen met natuurlijke interface technologie. Daarmee is de onderneming de leidende fabrikant geworden van pentabletten, interactieve pen displays en digitale interface oplossingen. De geavanceerde technologie van Wacom’s intuïtieve invoerinstrumenten wordt wereldwijd gebruikt voor het creëren van de meest opwindende digitale kunst, film, speciale effecten, mode en vormgeving en voorziet zakelijke en thuisgebruikers met de vooraanstaande technologie om hun persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen. Miljoenen consumenten gebruiken de draad- en batterijloze, drukgevoelige pentechnologie.

De onderneming biedt haar producten ook als OEM soluties aan leidende fabrikanten die groeiende markten bedienen. Wacom’s interface technologie, genaamd Wacom Feel IT Technologies, wordt eveneens aangeboden als een geïntegreerde oplossing voor strategische partners. De meeste fabrikanten van tablet PC’s rekenen op de geavanceerde kenmerken van betrouwbaarheid van het merk voor het leveren van een superieure user interface ervaring.

Bel voor meer informatie: +31 (0)76 5044044

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.