Extensis Universal Type Server

Universal Type Server is een server gebaseerde fontoplossing geschikt voor allerlei verschillende werkgroepen. Grote werkgroepen krijgen een robuuste, schaalbare fontoplossing met als basis een bewezen Server technologie waarmee zowel IT beheerders, administrators als eindgebruikers goed uit de voeten kunnen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Voordelen Universal Type Server

  • Activeer correcte en betrouwbare fonts
  • Automatische activering van fonts in de belangrijkste grafische applicaties
  • Activeer fonts in ingesloten PDF’s en EPS bestanden
  • Bewaar uw fonts op een veilige locatie
  • Snel en eenvoudig kunnen inspringen problemen met missende fonts of fontconflicten
  • Zoek naar en repareren van corrupte fonts
  • Browser-gebaseerde interface
  • Gebruikersimport van Active Directory en LDAP
  • Automatische backups
  • en veel meer…

Universal Type Server is een server gebaseerde fontoplossing geschikt voor allerlei verschillende werkgroepen. Grote werkgroepen krijgen een robuuste, schaalbare fontoplossing met als basis een bewezen Server technologie waarmee zowel IT beheerders, administrators als eindgebruikers goed uit de voeten kunnen. Kleine en middelgrootte werkgroepen, zelfs die met niet of nauwelijks IT ondersteuning, krijgen een kosteneffectieve oplossing die efficiënte, gemakkelijk beheersbare fontmanagement biedt.

Er zijn twee versies

Universal Type Server Professional - Krachtige, schaalbare fontmanagementoplossing voor werkgroepen van welke grootte dan ook.
Universal Type Server Lite - Font management oplossing voor kleine werkgroepen

Ziet er onder de motorkap ook goed uit

Met de ondersteuning voor zowel Mac als Windows Servers voldoet Universal Type Server aan de eisen van IT-professionals. De Architectuur is gebouwd op een J2EE (java 2 Enterprise Edition) platform met een embedded SQL database. Een omgeving met uitstekende prestaties, stabiliteit en schaalbaarheid. Universal Type Server biedt native ondertsteuning voor PowerPC en op Intel gebaseerde Mac's.

Automatische Fontactivering

De Universal Type Server Clients ondersteunen automatische fontactivering in Adobe InDesign, Illustrator en QuarkXPress 8.

Alleen controle en geen gedoe

Eenvoudige web gebaseerde interfaces om gebruikers, werkgroepen en server onderhoud te managen. Met voorgedefinieerde gebruikersrechten zijn snel gebruikers aan te maken. Met automatische back-up en restore zijn uw fonts en gebruikersinstellingen veilig.

Maak een einde aan fontconflicten en zorg voor consistentie

Altijd schone fontbibliotheken met automatische herkenning en reparatie van corrupte fonts. Definieer en beheer systeemfonts en applicatiefonts op gebruikersniveau. Professionele automatische activerings Plug-ins voor de meest actuele creatieve applicaties, in combinatie met Font Sense identificatie, zorgen voor consistent en juist fontgebruik.

Houdt werkgroepen tevreden en productief

Een intuïtieve, moderne interface met snelle en gedetailleerde font previews. Houdt controle over uw fontbibliotheek zelfs wanneer u gebruikers in staat stelt op afstand te werken. Zoek snel het juiste font met metadata velden die zijn bewaard op de server. Maak een einde aan fontconflicten en vervanging van font met professionele automatische font-activering.

Waarom een professionele fontmanager?

We komen allemaal wel eens in aanraking met fontmanagers. Denk bijvoorbeeld eens aan Apple's Font Book. Deze standaard fontmanagers maken veelal onderdeel uit van het systeem en zorgen ervoor dat de fonts juist worden weergegeven. Voor professionele workflows zijn deze gereedschappen niet gemaakt.

Bent u professional en gebruikt u applicaties zoals Adobe InDesign, Adobe Illustrator of QuarkXPress dan heeft u veelal behoefte aan een fontmanager die meer zaken voor u regelt.

Er bestaat een zeer nauwe relatie tussen fonts en de documenten waarin deze worden gebruikt. In veel gevallen kan een fout font of een ten onrechte vervangen font het uiterlijk van het gehele document veranderen. Het werken met incorrecte fonts kan zorgen voor hoge kosten door afdrukproblemen, instabiele systemen en workflow onderbrekingen.

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.