Extensis Suitcase Fusion

Lettertypes zijn van cruciaal belang voor uw creativiteit. Suitcase Fusion helpt u snel de perfecte lettertypes naadloos te vinden vanuit uw favoriete ontwerp-toepassing, zelfs op het web! Extensis Suitcase is compatible met
Adobe Creative Suite en Adobe Creative Cloud. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kenmerken Extensis Suitcase Fusion

 • Auto activatie plugins
 • Krachtige zoekfuncties
 • Visuele font previews
 • Font panelen in Adobe applicaties
 • QuickMatch
 • Document Font Tracking
 • Gepatenteerde font sense technologie
 • Flexibel beheer
 • Inclusief Cloud-sync
 • Eenvoudig gebruik van fonts uit Adobe Typekit
 • Download snel alle Google fonts

Beheer al uw lettertypen uit één bron, ongeacht hoeveel u hebt, inclusief uw systeemlettertypen, gekochte lettertypen, lettertypen gesynchroniseerd met Adobe Typekit, Google Fonts en meer. Schakel ze in en uit als je nodig hebt. Suitcase Fusion biedt u de beste manier om ze te organiseren, te vinden, te bekijken en te gebruiken in uw bestaande workflow.

100.000 creatieve professionals vertrouwen op Suitcase Fusion

Suitcase Fusion is de fontmanager van de creatieve professional en we hebben de gebruikers om het te bewijzen. Het is gemakkelijk in gebruik, is volledig uitgerust en kost minder dan € 10 per maand om het te bezitten.

Werkt hoe u werkt

Organiseer uw lettertypecollectie op project, klant, of zoals u dat wilt, en open uw lettertypen met de professionele tools die u al gebruikt. Op zowel Mac als pc brengt Suitcase Fusion automatisch je gehele lettertypecollectie in Adobe Creative Cloud-apps via plug-ins en panels.

Problemen met lettertypen snel oplossen

Koop FontDoctor gratis bij aankoop van Suitcase Fusion – een waarde van € 70. Je zult in staat zijn om slechte lettertypen te houden van het ontsporen van je werk, omdat FontDoctor corrupte en verkeerd ingedeelde lettertypen in quarantaine plaatst, veel voorkomende lettertype-problemen repareert, gedetailleerde rapporten over slechte lettertypen genereert en ongeschikte lettertypekoffers tenietdoet.

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.