Extensis Portfolio

Extensis Portfolio is een software voor digitaal beheer die is ontworpen met panels die samenwerken om verschillende bestandsindelingen, zoals video-, beeld- en audiobestanden, te beheren; en gebouwd voor het gebruik van kleine en middelgrote ondernemingen die gebruikers helpen digitale assets te creëren, vinden, delen en beschermen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kenmerken Portfolio

  • Automatisch synchroniseren
  • Snel zoeken naar digitale assets
  • Aanpasbaar werkbalk paneel
  • Metadata Management
  • Metadata-extractie
  • Slepen en neerzetten mogelijkheid
  • Cataloging
  • Asset deling

Extensis Portfolio is een software voor digitaal beheer die is ontworpen met panels die samenwerken om verschillende bestandsindelingen, zoals video-, beeld- en audiobestanden, te beheren; en gebouwd voor het gebruik van kleine en middelgrote ondernemingen die gebruikers helpen digitale assets te creëren, vinden, delen en beschermen. De software wordt beschreven als een oplossing voor digitaal activabeheer met een eenvoudig te navigeren en eenvoudige gebruikersinterface.

Extensis Portfolio organiseert digitale assets via aanpasbare catalogi en ondersteunt een open en collaboratieve workflow voor een efficiënt beheer van digitale assets. De oplossing voor digitaal asset management werkt het beste voor bedrijven die zich bezighouden met reclame, design en marketing, media-educatie, erfgoed- en cultuurprinten en sport- en entertainmentfotografie. Met zijn mogelijkheden om snelle toegang tot bedrijfsmiddelen te bieden, helpt Extensis Portfolio organisaties en bedrijven door ervoor te zorgen dat hun leden en personeel gemakkelijk de bestanden kunnen vinden die ze nodig hebben en aan de juiste bestanden werken voor een soepelere bedrijfsvoering.

Een onderscheidbaar kenmerk van Extensis Portfolio is de mogelijkheid tot automatische synchronisatie. Met deze functie kunnen gebruikers de inhoud van elke map vanaf hun computer of netwerk synchroniseren met de Extensis Portfolio-catalogi en omgekeerd. Een dergelijke mogelijkheid is toegankelijk via het mappenoverzichtspaneel van de software. Met deze functie kunnen gebruikers bestanden die op hun harde schijf of netwerk zijn opgeslagen rechtstreeks via de catalogi weergeven en bekijken.

Wanneer een bestand wordt toegevoegd aan een gecontroleerde map op de computer van de gebruiker, wordt dit bestand automatisch toegevoegd aan een specifieke Extensis Portfolio-catalogus. Bovendien kunnen gebruikers met deze functie bestanden en mappen maken, verplaatsen en verwijderen, zodat ze de digitale bestanden die op hun harde schijf zijn opgeslagen direct kunnen beheren. Wanneer een bewaakte map in de catalogus wordt verwijderd, verwijdert deze dus ook de volledige inhoud van die map die op de harde schijf is opgeslagen. Deze automatische synchronisatiefunctie van Extensis Portfolio elimineert de last van het overzetten en uploaden van bestanden en mappen om ze te ordenen voor bewerking en distributie.

Een ander kenmerk van Extensis Portfolio is de Quick Find. Met Snel zoeken kunnen gebruikers gemakkelijk zoeken naar digitale items uit catalogi door gewoon een trefwoord in de zoekbalk in te typen en alle items die zijn getagd met een dergelijk trefwoord, worden weergegeven in het deelvenster Asset View. Deze functie functioneert als een Google-like search waarmee gebruikers in slechts milliseconden de digitale assets kunnen vinden die ze nodig hebben. Daarom bespaart deze functie tijd en gebruikers zijn verzekerd van een snelle toegang tot de belangrijke bestanden die ze nodig hebben.

Extensis Portfolio heeft ook een werkbalkvenster waarmee u items kunt toevoegen, uploaden of verwijderen; pas de inventarisweergaven aan, doorzoek activa met behulp van aangepaste variabelen, bekijk eigenschappen van activa en open een voorbeeld van activa. Een opmerkelijke mogelijkheid van het werkbalkpaneel is dat het kan worden aangepast. Gebruikers kunnen dus alleen die functies of activiteiten weergeven die ze vaak gebruiken. Als ze bijvoorbeeld alleen de functies voor branden naar schijf, bewerken en afdrukken nodig hebben, kunnen ze alleen die functies selecteren die in de werkbalk worden weergegeven. Met deze functie wordt het beheer van digitale assets efficiënt, omdat gebruikers verzekerd zijn dat ze niet overweldigd worden door functionaliteiten die ze niet vaak gebruiken.

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.