Kerio Connect Mailserver

Bent u op zoek naar een betaalbare robuuste groupware oplossing om uw e-mail, agenda en adresboek effectief bij te houden? Kerio Connect MailServer is het antwoord. Microsoft Exchange is een bekende naam, maar staat ook bekend om zijn complexiteit, geslotenheid en beperkingen. Exchange is een dure oplossing die niet altijd even praktisch werkt.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Voordelen Kerio Connect Mailserver

 • Geen meer last van spam door het geintegreerde centraal werkende spamfilter
 • Veiligheid voorop met de zeer strak geprijsde geintegreerde centrale virusscanner (McAfee)
 • Deel informatie met collega`s d.m.v. gedeelde of openbare mappen
 • Alle e-mail is centraal veilig opgeslagen op de server en kan overal benaderd worden
 • Eindgebruikers zien in een eenvoudig overzicht de integratiemogelijkheden met hun computer
 • Eenvoudig afspraken maken of reserveren van bijv. beamers, kamers of auto`s
 • Maak filters aan waardoor binnenkomende e-mail automatisch verwerkt wordt
 • Eenvoudige afwezigheidsmelding
  Maak simpel gebruik van distributiegroepen
 • Synchroniseer eenvoudig met mobiele apparatuur zoals Nokia Symbian, Windows Mobile toestellen en iPhone
  Integreer de Kerio accounts met Active Directory of Apple Open Directory
 • Centrale adresboeken die eenvoudig aan te passen zijn met zowel interne als externe contactpersonen

Bent u op zoek naar een betaalbare robuuste groupware oplossing om uw e-mail, agenda en adresboek effectief bij te houden? Kerio Connect MailServer is het antwoord. Microsoft Exchange is een bekende naam, maar staat ook bekend om zijn complexiteit, geslotenheid en beperkingen. Exchange is een dure oplossing die niet altijd even praktisch werkt.

Kerio MailServer is een alternatief voor o.a. Exchange en heeft diverse positieve reviews op zijn naam staan. Kerio MailServer biedt e-mail, agenda`s, een uitgebreide webclient, toegang vanaf de hele wereld,  een geïntegreerde antispam- en antivirusoplossing en mobiele toegang.

Kerio Connect MailServer is multi-platform: de software draait op Microsoft Windows, Apple Mac OS X  en Linux computers. Een licentie geeft daarnaast recht op een Outlook-connector waarmee u Microsoft Outlook kunt gebruiken als client. Indien gewenst kunnen wij alles voor u installeren en configureren. Apple gebruikers kunnen Apple Mail, iCal en Adresboek volledig gebruiken. Entourage wordt ook ondersteund.

Kerio Connect MailServer ondersteunt een breed scala aan client software: een universele web interface, Microsoft Outlook, Entourage, Apple Mail, iCal, Mozilla Thunderbird, Windows Live Mail.

U kunt uw mobiele apparatuur zoals een PDA met Windows Mobile of Nokia Smart Phone met Mail for Exchange of Dataviz RoadSync synchroniseren met Kerio Connect MailServer zodat u ook onderweg toegang heeft tot uw e-mail, agenda en contactpersonen. Dit is mogelijk doordat KMS uitgebreide ondersteuning heeft voor diverse communicatiestandaarden.

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.