Adobe CC

Creative Cloud biedt ’s werelds beste apps en services voor design, fotografie, video en het web. Dankzij de ingebouwde tutorials en sjablonen ga je snel aan de slag. Of je nu een beginner of een professional bent, je beschikt over alles wat je nodig hebt om je ideeën vorm te geven, op elke plek waar je inspiratie krijgt.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Laat je beste ideeën zien op alle schermen. 

Of je nu een ambitieuze YouTuber of een Hollywood-filmmaker bent, met de video- en audiotools van Adobe kun je je beeldmateriaal voor film, tv en het web perfectioneren. Bewerk het materiaal op je telefoon of desktop. Voeg illustraties, effecten en professionele audio toe. Maak overal een animatie van. Het werkt allemaal naadloos op alle apps en apparaten.

Van blanco pagina tot briljant ontwerp.

Creative Cloud heeft de onwerptools waarmee je je ideeën tot leven brengt, met apps voor alles van beeldcomposities en fotobewerking tot websiteontwerp, digitaal schilderen, 3D en augmented reality. Maak logo’s, posters, advertenties, verpakkingen en meer. Schilder, teken en schets met digitale penselen die werken als echte penselen. Met onze verbonden mobiele apps kun je overal fantastisch werk creëren.

Verbluffende foto’s. Verbluffend eenvoudig. 

Creëer ongelooflijke foto’s met ’s werelds beste fotografietools. Bewerk, orden, bewaar en deel eenvoudig foto’s met hoge resolutie vanaf elke locatie met de Lightroom CC-fotoservice. En zet je afbeeldingen met Photoshop CC om naar alles wat je je maar kunt voorstellen.

Ervaring baart kunst. 

Zet je beste ideeën om in geweldige ervaringen met onze reeks van web- en UX-ontwerptools. Bouw moderne, responsieve webpagina’s met of zonder codering. Maak ontwerpen en prototypen voor websites, mobiele apps en nieuwe ervaringen – van spraakgestuurde apparaten tot wearables.

Haal meer uit je lidmaatschap 

Je Creative Cloud-lidmaatschap omvat gratis services om inspiratie op te doen, je creativiteit naar een hoger plan te tillen en je werk te delen met de hele wereld. Vind de perfecte lettertypen, afbeeldingen of sjablonen met de kracht van Adobe Sensei, maak een aangepaste webportfolio en toon je werk aan ’s werelds grootste creatieve community.

Neem contact op met MacManiac (+31 76 5044044) voor de verschillende licentie mogelijkheden.

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.