GMG ColorServer Digital

Digitaal CMYK-drukwerk wordt in vele marktsegmenten gebruikt: grootformaat drukwerk, reclamedrukwerk of zelfs verpakkingsdrukwerk. Kleine oplagen of personalisatie zijn slechts twee sterke punten van digitaal drukwerk. De kwaliteitseisen van klanten worden in de meeste gevallen als volgt samengevat: Het bereiken van de juiste kleur is een must – zelfs voor urgente projecten of herhalingsopdrachten. Als u consistente resultaten wilt in digitaal drukwerk en u moet de merkkleuren in CMYK reproduceren, dan is GMG ColorServer Digital de perfecte oplossing.

Consistente resultaten op elk apparaat

Ondanks de veelheid aan digitale – en grootformaatmachines en de enorme verscheidenheid aan druksubstraten, is het bereiken van consistente resultaten een must – een krachtige oplossing is vereist. GMG ColorServer Digital levert precies de kleuren die klanten verwachten. De toepassing is even nauwkeurig als efficiënt. Met de unieke MX-technologie van GMG worden RGB, CMYK of zelfs gemengde beeldgegevens automatisch omgezet in de gewenste uitvoerkleurruimte.

De gebruikersvriendelijke assistent voor digitaal printen - GMG SmartProfiler

GMG SmartProfiler is een integraal onderdeel van GMG ColorServer Digital en biedt met zijn stapsgewijze gebruikershandleiding iedere gebruiker de mogelijkheid om de verschillende digitale en grootformaat drukpersen te kalibreren en opnieuw te kalibreren. Met GMG SmartProfiler kunnen profielen voor specifieke omstandigheden uiterst snel en met ongelooflijk veel gemak worden gemaakt.

Industriestandaarden bieden zekerheid - zelfs in digitaal drukwerk

Conventioneel geproduceerde jobs die gebruik maken van industriestandaarden zoals FOGRA39 , moeten er precies hetzelfde uitzien wanneer ze digitaal worden afgedrukt. Maximale nauwkeurigheid is vereist bij het omzetten van gegevens van industriestandaarden naar de kleurruimte van een digitale pers. Goed werk dat GMG ColorServer Digital met geïntegreerde GMG OpenColor de technologie-merken wereldwijd vertrouwt.

Minder inkt, minder klikken

De geïntegreerde EcoSave-functie vermindert het inktverbruik – zonder kwaliteitsverlies. Het besparen van inkt betekent het verlagen van de kosten. En aangezien sommige fabrikanten van digitale drukmachines het inktverbruik als betaalmodel gebruiken, is EcoSave nog meer de moeite waard. Overigens wordt de afdruksnelheid hierdoor verhoogd, waardoor de capaciteit van een digitale drukpers vaak met 30 of zelfs 40 procent verbetert.

"Een groot voordeel vandaag de dag is de betrouwbaarheid van de kleuren-werkstroom. Neem bijvoorbeeld de grijsbalans - we zien grote verbeteringen sinds het gebruik van GMG ColorServer."

Oliver Schmitter, Technical Project Manager at Christinger + Partner AG

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.