GMG ColorServer Conventional

GMG ColorServer Conventional biedt krachtige printdataconversies en maakt exacte profilering mogelijk voor conventionele printprocessen. PDF’s kunnen worden geconverteerd naar elke industriestandaard zoals PSO of GRACoL. De integratie van GMGontwerpers OpenColor maakt de naadloze conversie van door de gebruiker gedefinieerde standaarden en steunkleuren naar CMYK mogelijk. GMG ColorServer Conventional ondersteunt offset-, flexo- en diepdruk. De oplossing is geoptimaliseerd voor zowel commercieel- als verpakkingsdrukwerk.

Consistente resultaten - in digitaal drukwerk of op een conventionele drukpers

Als een advertentie internationaal in verschillende tijdschriften en kranten moet verschijnen, is het onvermijdelijk dat dezelfde advertentie wordt gedrukt met behulp van verschillende drukprocedés, inkten en substraten. Drukgegevens moeten daarom altijd worden aangepast aan de respectievelijke omstandigheden en optimaal worden geconverteerd voor elke standaard. Met de superieure MX-technologie en GMG OpenColor garandeert GMG ColorServer te allen tijde consistente resultaten, zelfs met papier dat buiten de gangbare standaarden valt. Het printresultaat is zichtbaar superieur – vooral in grijs- en huidtinten.

Bespaar inkt met GMG InkOptimizer

Als integraal onderdeel van GMG ColorServer Conventional is GMG InkOptimizer een waardevol hulpmiddel om nog meer efficiëntie in de persruimte te ontsluiten. GMG InkOptimizer verhoogt de hoeveelheid zwart en vermindert de chromatische kleuren. De besparing is ongeveer 20%. Bovendien wordt de grijsbalans gestabiliseerd en het gehele drukproces geoptimaliseerd. Het resultaat is een stabielere oplage en een aanzienlijk betere kwaliteit.

Ga de snelweg op met automatisering

Als u elke dag veel gegevens moet omzetten uit verschillende invoerkleurruimten voor verschillende afdrukomstandigheden, moet u een geautomatiseerde oplossing implementeren. GMG ColorServer komt echt tot zijn recht bij het verwerken van grote hoeveelheden gegevens en kan de efficiëntie in de prepressfase aanzienlijk verhogen. De client-server architectuur verdeelt de verwerkingsbelasting automatisch en zorgt te allen tijde voor een maximale productiviteit.

Hand in hand met uw workflowsysteem

De vlotte integratie in workflow systemen is van centraal belang voor bedrijven. Of het nu gaat om ESKO, DALIM, Enfocus, Kodak of andere – GMG ColorServer is eenvoudig te koppelen aan systemen van derden via de API-interface.

"Met GMG ColorServer bereiken we nu een aanzienlijke verhoging van de outputkwaliteit en een aanzienlijk hogere productiviteit.

Andreas Achter, Managing Director of the Reproline Media Team

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.