Mac Pro

Mac Pro is de pro desktopcomputer die van binnen en buiten helemaal opnieuw is uitgevonden! Door een geïntegreerde thermische kern als basis te nemen en de meest geavanceerde technologieën toe te voegen, is Apple erin geslaagd om een ongekend krachtige Mac te ontwikkelen met de beste uitbreidingsmogelijkheiden ooit. 

Apple Mac Pro
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Mac Pro: ongekend krachtige Mac

Mac Pro is de pro desktopcomputer die van binnen en buiten helemaal opnieuw is uitgevonden! Door een geïntegreerde thermische kern als basis te nemen en de meest geavanceerde technologieën toe te voegen, is Apple erin geslaagd om een ongekend krachtige Mac te ontwikkelen met de beste uitbreidingsmogelijkheiden ooit. 

Indrukwekkend nieuw design.

Mac Pro is de pro desktopcomputer die van binnen en buiten helemaal opnieuw is uitgevonden! Door een geïntegreerde thermische kern als basis te nemen en de meest geavanceerde technologieën toe te voegen, is Apple erin geslaagd om een ongekend krachtige Mac te ontwikkelen met de beste uitbreidingsmogelijkheiden ooit. En dat in een apparaat dat ongelooflijk compact en stil is.

Krachtige Multicoreprocessors.

De nieuwe Mac Pro is uitgerust met de nieuwste Intel Xenon E5-processor, bestaande uit maximaal twaalf processorcores en een geheugencontroller met vier kanalen voor een geheugenbandbreedte van maximaal 60 GB/s, allemaal op één chip. En met 40 PCI Express-doorvoerkanalen van de derde generatie, een L3-cache van maximaal 30 MB en een prestatiepiek van ruim 500 gigaflop zul je nooit om snelheid verlegen zitten.

Twee grafische processors.

Elke nieuwe Mac Pro heeft standaard twee AMD FirePro CPU's, met per stuk tot 6 GB VRAM en 2048 streamprocessors veer een geheugenbandbreedte van maximaal 264 CB/s en tot 3,5 teraflop. Dat is voldoende rekenkracht om 4K-video op volledige resolutie te editen terwijl je tegelijkertijd op de achtergrond effecten rendert. En dan heb je nog genoeg over om ook nog eens drie 4K-beeldschermen aan te sluiten.

Snellere PCle-flashopslag.

De PCle-flashopslag van de nieuwste generatie is tot 2,4 keer sneller dan SATA solid-state schijven en tot 10 keer sneller dan een 7200- rpm SATA harde schijf. Opstarten, programma's starten en zelfs het openen van gigantische bestanden gaat dan ook razendsnel.

Thunderbolt 2.

Je kunt nu het werkstation van je dromen bouwen, zonder je te laten beperken door de ruimte binnen de behuizing. Thunderbolt 2 biedt een doorvoersnelheid van maximaal 20 GB/s naar elk extern apparaat. En aangezien je op elke Thunderbolt 2-poort maximaal zes randapparaten kunt doorlussen, kun je een enorme opslagcapaciteit aansluiten, een PCI Express-uitbreidingschassis toevoegen en de nieuwste 4K-beeldschermen gebruiken.

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.