Apple

De Apple familie wordt elk jaar groter, beter, efficiënter, handiger en mooier. Om de mooiste dingen voor elkaar te krijgen, heb je een Apple nodig, bij MacManiac weet je dat het Apple aanbod altijd actueel en goed geleverd wordt. Naast de nieuwste producten kun je ook bij MacManiac terecht voor support. 

Apple Mac
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bij MacManiac willen we niet alleen een verkooppunt zijn, maar ook een gewaardeerd partner. Efficiency voor grafici staat bij MacManiac hoog in het vaandel.

De beste businesstools zijn de tools die iedereen al graag gebruikt.

Apple producten worden niet alleen ontworpen voor onze manier van leven, maar ook voor onze manier van werken. Werknemers gebruiken ze om eenvoudiger en productiever te werken, creatief problemen op te lossen en samen aan gemeenschappelijke doelen te werken. En al onze producten zijn perfect op elkaar afgestemd. Wanneer werknemers een iPhone, iPad of Mac in handen krijgen, leveren ze hun beste werk en kunnen ze de toekomst van hun bedrijf een nieuwe invulling geven.

Technologie ontwikkeld voor alle manieren waarop mensen het liefst werken.

Het bedrijfsleven is vandaag mobieler dan ooit. Daarom maken wij producten waarmee werknemers overal betere beslissingen kunnen nemen. Met de krachtigste, veiligste en meest intuïtieve producten – en honderd­duizenden apps in de App Store – blijven je teamleden bereikbaar, delen ze ideeën en krijgen ze meer voor elkaar.

Laat je werknemers beter presteren met iPhone, iPad en Mac.

Werknemers die hun eigen tools kunnen kiezen, zijn tevredener en meer gemotiveerd. Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor Apple. Met een nieuw model voor de ondersteuning en implementatie van Apple producten op de werkvloer is het voor elk bedrijf eenvoudiger dan ooit om medewerkers Apple als keuze aan te bieden. De hele ervaring is moeiteloos, flexibel en vriendelijk – precies wat je van Apple mag verwachten.

Apps om je manier van werken te veranderen.

Nadat je iPhone, iPad en Mac klaar voor gebruik zijn, kun je leren hoe je Apple producten optimaal kunt benutten. Apple heeft alle resources die jij nodig hebt. Hier leer je hoe je standaard­apps kunt introduceren om de productiviteit te maximaliseren, waar je branche­specifieke apps vindt om workflows te verbeteren, of hoe je specifieke instructies of de ideale partner vindt om zelf bedrijfs­apps op maat te ontwikkelen.

GMG ColorCard voorbeelden

*Het aanbod is niet bindend. Wij behouden ons het recht voor om uw gegevens te verifiëren.

Disclaimer: bij gebruik van het contactformulier verzamelen wij uw persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, berichttekst). De verwerking dient om contact op te nemen. U heeft recht op inzicht in de gegevensverwerking op basis van AVG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om uw gegevens te laten verwijderen. Er is geen sprake van overdracht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Gegevens aan derden, voor zover deze openbaarmaking niet wettelijk verplicht is of de juridische verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dient.